Velda Progressive sturgeon food 6mm 3600g

Heeft u meerdere steur in uw vijver dan is deze verpakking van 3600gr ideaal

 Het Progressive Sturgeon Foodis een zinkend voer voor  alle soorten steuren. Het is samengesteld volgens de laatste inzichten , vooral met het oog op de groeicapaciteit, en een optimale conditie en de gezondhied . Het visvoer heeft een hoge energiewaarde en geeft weinig afval.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 19,95
 

steurvoer progressive sturgeon 6mm velda

 

Progressive Sturgeon food

  • Probiotica bacteriën en Immuun stimulator
  • Vertroebelt het water niet
  • Vjver en filter worden nagenoeg niet belast.

 De hoofdbestanddelen van Progressive Sturgeon Food bestaan uit vis- en zeevruchtproducten, plantaardige eiwitten, vetten , koolhydraten.  toegevoegde sporenelementen en vitaminen, waaronder het gestabiliseerde vitamine C.

Om de spijsvertering te bevorderen bevat het visvoer ook nog Probiotica bacteriën. Deze bacteriën zijn zeer effectief bij de vertering van de voedingsbestanddelen en bepalen in hoge mate de gezondheid van de vissen.

Om de weerstand te verhogen en de vatbaarheid voor ziekte te minimaliseren is het visvoer verrijkt met een Immuun Stimulator.

Het Progressive Sturgeon Food is een zinkend visvoer, dat graag door steuren wordt gegeten. Het kan worden gevoerd bij watertemperaturen vanaf 10 °C. Voer een aantal keren per dag. Zorg ervoor dat het visvoer binnen 5 minuten gegeten wordt.