Sanikoi All season wheat germ koivoer 6mm 3000ml

 SaniKoi All Season Wheat Germs is een top quality food voor Japanse koi en andere waardevolle karperachtigen. Het is een drijvend voeder dat een natuurlijke ziekteweerstand van de vissen stimuleert. De hoofd-bestanddelen bestaan uit vis- en zeevruchtproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten en aangevuld met tarwekiemen (Wheat Germs).

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 14,60
 

Sanikoi all season wheat germ koivoer 6mm 3000ml

 

 

Speciale aandacht is gegeven aan de toegevoegde sporenelementen en vitaminencomplex, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. SaniBooster® is het toegevoegde vitaminecomplex dat de immuniteit van de vissen tegen ziektekiemen sterk bevordert. SaniComplex® bevat cichorei bestanddelen die uitermate effectief zijn bij de spijsvertering en het welbevinden van de vissen. Mede door het relatief lage eiwitgehalte is het All Season Wheat Germs voeder bij uitstek geschikt om van het vroege voorjaar tot laat in de herfst te voeren.

Het SaniKoi Food is een drijvend hoofdvoer dat wordt gebruikt bij watertemperaturen vanaf 10 °C. Voer een aantal keren per dag. Zorg ervoor dat het voer binnen 5 minuten wordt gegeten. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast.

 

Product Grootte

Verpakking
(inhoud)

Verpakking
(gewicht)

SaniKoi All Season Wheat Germs 6 mm

3 liter

1300 gIngrediënten: vismeel, tarwe, sojaschroot ontdopt / getoast, tarwekiemen (10%), visolie, premix (0,5%) en gist.

Analyse
Ruw eiwit

26%

Ruw vet

4,0%

Ruwe celstof

5,4%

Ruwe as

6,9%

Fosfor

1,1%

Toevoegingen
Vitamine A

25.000 IE/kg

Vitamine C (stabiel)

330 mg/kg

Vitamine E

220 mg/kg

Vitamine D3

2000 IE/kg