Sanikoi Winter wheat koivoer 3mm 3000ml

 SaniKoi Winter Wheat is een top quality food voor Japanse koi en andere waardevolle karperachtigen. Het is een zinkend voeder dat een natuurlijke ziekteweerstand van de vissen stimuleert. De hoofdbestanddelen bestaan uit vis- en zeevruchtproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten en aangevuld met tarwe.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 15,71
 

Sanikoi winter wheat food koivoer 3mm 3000ml

 

Speciale aandacht is gegeven aan de toegevoegde sporenelementen en vitaminecomplex, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. SaniBooster is het toegevoegde vitaminecomplex dat de immuniteit van de vissen tegen ziektekiemen sterk bevordert. SaniComplex bevat cichorei bestanddelen die uitermate effectief zijn bij de spijsvertering en het welbevinden van de vissen.

 

Het SaniKoi Food is een drijvend hoofdvoer dat wordt gebruikt bij watertemperaturen van 8 tot 12 °C. Voer hoogstens eenmaal per dag. Zorg ervoor dat het voer binnen 5 minuten wordt gegeten. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast.

 

Product Grootte

Verpakking
(inhoud)

Verpakking
(gewicht)

SaniKoi Winter Wheat Food 3 mm

3 liter

1800 gIngrediënten: sojaschroot ontdopt / getoast, tarwe, tarwegries, vismeel, maïsgluten, visolie en gist.

Analyse
Ruw eiwit

36%

Ruw vet

7,0%

Ruwe celstof

3,7%

Ruwe as

7,4%

Fosfor

1,2%

Toevoegingen
Vitamine A

10.000 IE/kg

Vitamine C (stabiel)

150 mg/kg

Vitamine E

200 mg/kg

Vitamine D3

2000 IE/kg