Verzenden en retourneren

Bluegreen.nl is het online tuin- en vijvercentrum van Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Blue & Green alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Artikelen worden door GLS bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor de bestellingen worden de volgende tarieven (in eurro's) gehanteerd:

Binnen Nederland:

Tot 15 kilo: 5,95

15 tot 30  kilo 6,95

30 tot 60 kilo 13,95

60 tot 90 kilo 19,95

90-120  kilo 24,95

Belgie en Duitsland:

Tot 5 kilo 12,95

van 5-20 kilo 16,95

van 20-30 kilo 19,95

Voor bestellingen boven de 90 kilo krijgt u een aparte mail ivm verzendkosten. Voor specifieke producten (zoals grote producten) wordt in een aantal gevallen een afwijkend verzendtarief in rekening gebracht, in die gevallen wordt dit expliciet bij de productomschrijving vermeld. In een aantal gevallen worden deze kosten separaat door de bezorger bij u geïnd en dus niet geïnd bij de betaling van de bestelling van de goederen.

 Wij bezorgen tot aan de begane grond. Voor afwijkende etages verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice.

Track & Traceer uw pakket
Als u 36-uur na bestelling op naar de Homepage van post nl gaat kunt u uw pakket volgen.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Blue & Green.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Blue & Green gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Ons adres is: Blue & Green, Heerenisstraat 35, 4323 LS  Ellemeet.

Goederen welke door u retour gezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

Retourformulier downloaden

Niet compleet ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.