Bayer Twist Rozen spray tegen schimmel

Twist plus spray is een effectief middel tegen diverse schimmels.

Productkenmerken:

  • Schimmels worden direct aangepakt tot in de plant
  • Met een beschermlaag op het blad
  • Handige kant-en-klaar spray

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,25
 

bayer rozen twist spray

Meer afbeeldingen

 

Twist plus spray is een kant-en-klare spray met twee actieve stoffen. naast de werking tegen oa. meeldauw, steroetdauw, roest en bladvlekkenziekte is Twist plus ook effectief tegen de veel voorkomende buxus schimmel (cylindrocladium en volutella). Twist plus spray kan worden gebruikt op sierplanten in de tuin en kamerplanten.

Toepassing

Het middel is een kant-en-klaar spuitvloestof waarin twee verschillende actieve stoffen aanwezig zijn. Hierdoor wordt aantasting door schimmels op 2 verschillende manieren bestreden. Allereerst worden schimmels direct aangepakt binnenin de plant door één van de actieve stoffen die het blad binnendringt. Daarnaast wordt de groei van de schimmel bestreden door het aanbrengen van een berschermlaag op de buitenkant van het blad. Om resitentie te voorkomen mag het middel maximaal drie keer per seizoen worden toegepast.

Rozen in de tuin -  ter bestrijding van echte meeldauw ('t wit), sterroetdauw en roest. Zodra aantasting zichtbaar is, een behandeling uitvoeren. De behandeling indien nodig om de 10-21 dagen herhalen. Dosering: beide zijden van het blad bespuiten tot er een dun laagje op het blad zichtbaar is. Voorkom dat de spuitvloeistof van het blad afdruipt.

Siergewassen in de tuin (oa. buxus) en kamerplanten -  ter bestrijding van echte meeldauw ('t wit), bladvlekkenziekte (oa. cylindrociadium en volutella) en roest. Zodra aantasting zichtbaar is, een behandeling uitvoeren. De behandeling indien nodig na 10-21 dagen herhalen. Dosering: beide zijden van het blad bespuiten tot er een dun laagje op het blad zichtbaar is. Voorkom dat de spuitvloeistof van het blad afdruipt.

Belangrijk

Bloemen van bijvoorbeeld petunia's, geraniums en verbena's zijn gevoelig en kunnen afsterven bij directe bespuiting hiervan.

Samenstelling: tebuconazool en  trifloxystrobin

Gehalte: 0.125 g/l resp. 0.125g/l

Toelatingsnummer: 13417N

Inhoud: 1000ml kant-en-klaar spray

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Dcm Bemesting voor de siertuin 10kg

Dcm Bemesting voor de siertuin 10kg

€ 23,50
DCM Vloeibare voeding voor kamerplanten 400ml

DCM Vloeibare voeding voor kamerplanten 400ml

€ 4,95