Pokon Mos en Onkruidweg 1625 gram

Handig 3 in een pakket met kunstmest en de bestrijdingsmiddelen mosdood en anti onkruid. Werkt snel en effectief tegen mos, weegbree, madelief  en witte klaver.

Goed voor 25 vierkante meter.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 9,99
 

Kunstmest pokon Mos en Onkruid weg

 

Pokon mosweg

Mosweg van Pokon kan gebruikt worden vanbegin maart tot eind april en in september.Bij het bestrijden van mos is het ook van belang om 2 maal per jaar kalk te strooien. Gebruik mosweg van Pokon niet tijdens droogte of andsers goed beregenen. Loop de eerste dagen na strooien niet over het gras om vlekken te voorkomen dit om dat het ijzersulfaat bevat. 1 week na het strooien zal het mos zwart verkleurd zijn en is dan afgestorven. Na 2 weken kan er worden geverticuteerd en worden bij gezaaid met Riparo plus graszaad. Gebruik kunstmest Pokon mosweg niet op gazons jonger dan 1 jaar.

Pokon mosweg samenstelling

mosbestrijder

  • ijzersulfaat 14,2 %
  • toelatingsnummer 13240 N

Kunstmest voor gazon onkruidweg van Pokon

Samengestelde kunstmest en met 0,7% 2,4d en 0,1% dicamba onkruid bestrijders.Werkt goed tegen madelief,weegbree en witte klaver. Werkt minder goed tegen paardenbloem en kruipende boterbloem. Gebruik deze kunstmest op een dauwnat gazon of maak het eerst nat. Gebruik van april t/m september en maai het gras 3 dagen voor en 3 dagen na het strooien niet. De eerste 3 maaibeurten gras niet op de composthoop doen.

Kunstmest voor gazon onkruidweg van Pokon samenstelling

Onkruidbestrijder
Werkzame stof: 0,7% 2,4-D en 0,1% dicamba
Toelatingsnummer: 13241 N

samengestelde kunstmest

  • 14 % N = stikstof
  • 0% P = posfor
  • 5% K= kaliumoxide