Waar wij voor staan

In deze tijd van het internet is advies overal te vinden. Maar of dat advies ook goed advies is en voldoende aansluit bij uw persoonlijke wensen, dat is moeilijk te bepalen.

Daar willen wij als Bluegreen.nl verandering in aanbrengen. Met een ruime ervaring en kennis vanuit het hoveniersbedrijf als basis hechten wij hier niet alleen aan, maar willlen we dit ook vooral laten zien in onze aanpak. In het kort staan wij bij Bluegreen.nl met onze service garant voor:

  1. Gedegen advies - Ruim 10 jaar ervaring als eigenaars van het tuincentrum met daarbij de nodige bijscholingscursussen op het gebied van de diverse producten en de kennis en ruime ervaring van ons als vakkundig hovenier is hiervoor de basis.
  2. Persoonlijke aanpak - Luisteren naar u als klant. Weten wat er speelt en leeft en als het nodig is dan gewoon vrijblijvend langskomen en kijken wat u wilt en nodig heeft.
  3. Klantgerichte houding - Net een stap verder willen zetten om u als klant blij te maken. Zo is het gratis leveren in de westhoek voor ons vanzelfsprekend en zijn afspraken buiten de reguliere openingstijden niet ongebruikelijk.
  4. Kwaliteit - Als hoveniers kiezen wij al jaren voor kwaliteitsproducten in ons werk. Producten die door de toepassing in de hovenierstak als jaren op de proef worden gesteld. Hierdoor kunnen we als Bluegreen.nl dan ook letterlijk zeggen: "dit zijn onze producten en voor die kwaliteit staan wij."
  5. Altijd iets extra's -Dat u voor advies en service bij Bluegreen.nl aan het juiste adres bent, is duidelijk. Maar er is meer de komende tijd zal er worden gewerkt aan een tuin en moestuin kalender.

Er komen geen producten overeen met de selectie.