Waar wij voor staan

In deze tijd van het internet is advies overal te vinden. Maar of dat advies ook goed advies is en voldoende aansluit bij uw persoonlijke wensen, dat is moeilijk te bepalen.

Daar willen wij als Blue & Green verandering in aanbrengen. Met een ruime ervaring en kennis vanuit het hoveniersbedrijf als basis hechten wij hier niet alleen aan, maar willlen we dit ook vooral laten zien in onze aanpak. In het kort staan wij bij Blue & Green met onze service garant voor:

  1. Gedegen advies - Ruim 10 jaar ervaring als eigenaars van het tuincentrum met daarbij de nodige bijscholingscursussen op het gebied van de diverse producten en de kennis en ruime ervaring van Fred als vakkundig hovenier is hiervoor de basis.
  2. Persoonlijke aanpak - Luisteren naar u als klant. Weten wat er speelt en leeft en als het nodig is dan gewoon vrijblijvend langskomen en kijken wat u wilt en nodig heeft.
  3. Klantgerichte houding - Net een stap verder willen zetten om u als klant blij te maken. Zo is het gratis leveren in de westhoek voor ons vanzelfsprekend en zijn afspraken buiten de reguliere openingstijden niet ongebruikelijk.
  4. Kwaliteit - Als hoveniers kiest Fred al jaren voor kwaliteitsproducten in zijn werk. Producten die door de toepassing in de hovenierstak als jaren op de proef worden gesteld. Hierdoor kunnen we als Blue & Green dan ook letterlijk zeggen: "dit zijn onze producten en voor die kwaliteit staan wij."
  5. Altijd iets extra's -Dat u voor advies en service bij Blue & Green aan het juiste adres bent, is duidelijk. Maar er is meer. Kijk voor al onze activiteiten op de kalender. En vergroot u kennis over de tuin en vijver of neem deel aan één van de vele activiteiten.

Er komen geen producten overeen met de selectie.