DCM Gedroogde koe-kipen-paardenmest 10 kg

DCM  Koe-kippen-paardenmest  is om de bodem te verbeteren in siertuin en moestuin.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 12,25

Aanbiedingsprijs: € 9,95

 

DCM koe-kippen-paardenmest

 

DCM   Gedroogde Koe-kippen -paardenmest is een organische  bodemverbeterd middel met een zeer hoog gehalte aan organischestof nl. 50 %.Deze organische stof is van zuivere koe-kippen-paardenmest en is daarom een energiebron voor talrijke micro-organismen. Het boedemleven ze dit om in humus. Humus zorgt weer voor een luchtige grond met een kruimelige structuur en verhoogt het vermogen om water en voeding langer vast te houden. De planten kunnen sneller en makkelijker inwortelen en komt er een ideaal evenwicht tussen lucht en vocht en spoelen voedingsstoffen minder uit.

Dcm  Koe-kippen-paardenmest ondergaat een droging en warmte behandeling. Hierdoor is hij gebruiksvriendelijker en schoner in gebruik dan verse koemest. Dcm  Koe-kippen-paardenmest is volledig vrij van onkruidzaden, insecten en ziektekiemen en daarom veilig voor grond en planten.

Dankzij de zachte werking van DCM  Koe-kippen-paardenmest mag deze bodemverbeteraar zowel bij onderhoud als tot vlak voor het inzaaien worden gebruikt.

Dosering

  • Groente                       250-350g/m2
  • fruit  aanplant             300-400 g/m2
  • fruit onderhoud          250-300 g/m2
  • gazon  aanleg            250-350 g/m2
  • gazon onderhoud      250-300 g/m2
  • planten  aanplant      300-350 g/m2
  • planten onderhoud   250-300 g/m2

DCM gedroogde koe-kippen-paardenmest is een bodemverbeteraar en geen meststof gebruik DCM meststoffen voor het verbeteren van de voedingstoestand. Voor elke teelt en plant groep beschikt DCM over een meststof met de ideale NPK verhouding.

NPK verhouding koe-kippen-paardenmest.  4% N, 3% P en 2 % K.