Luxan Algendood 500ml tegen groene aanslag

Algendood tegen groene aanslag op paden, tegels, hout, glas, grafstenen enz.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 13,95
 

Luxan algendood 500ml tegen groene aanslag

 

Algemeen

Algendood kan worden toegepast ter bestrijding van groene aanslag op diverse oppervlakken en materialen zoals bestrating, paden, terrassen en houtwerk. Maar kan tevens gebruikt worden op muren, glas, grafstenen enz. Toepassing kan simpel plaatsvinden door gebruik te maken van een drukspuit, gieter of door middel van borstelen. Indien mogelijk vuil van te voren verwijderen. Gebruik hierbij geen zeep aangezien dan de algendood niet meer zal werken.

Gebruiksaanwijzing

De te behandelen oppervlakken goed bevochtigen met de klaar gemaakte oplossing van het product met water. Voor poreuse materialen is meer vloeistof nodig. na enkele dagen kunnen de dode algen verwijderd worden door af te spuiten of te schrobben. Indien er na deze reiniging nog een nawerking gewenst is, dan de behandeling herhalen, maar daarna niet afspoelen.

Belangrijk

Niet toepassen op planten en niet in vijvers of aquaria en niet als er regen wordt verwacht, gebruiken. De toepassing kan het best plaatsvinden op een droge ondergrond en als het vorstvrij is.

Veroorzaakt brandwonden. Schadelijk bij opname door de mond. Zeer giftig voor in het water levende organismen.

Toelatingsnummer: 10852 N

Werkzame stof: quaternaire ammonium verbindingen, byzyl-C18-18-alkyldimethyl, chloriden

Gehalte:  240 g/l

Aard van het product: met water mengbare vloeistof

Toxicologische groep: aternaire ammonium verbinding